Boshuys Best Agenda En Toen Was Het Oorlog Header
Boshuys Best Agenda En Toen Was Het Oorlog Header
Boshuys Best Agenda En Toen Was Het Oorlog 4

Kaartverkoop 'En toen was het oorlog...' gestart!

Op 6, 7 en 8 oktober speelt Bevrijdende Vleugels in een van zijn hangars de indrukwekkende voorstelling: 'En toen was het oorlog'.

Je kunt voor de Try Out voorstelling van woensdagavond 4 oktober kaarten bestellen tegen een gereduceerd tarief.

Tickets zijn verkrijgbaar via deze link

Bevrijdende Vleugels
Sonseweg 39 | 5681 BH BEST

Tickets zijn verkrijgbaar via deze link
Boshuys Best Agenda En Toen Was Het Oorlog 3

En toen was het oorlog

'En toen was het oorlog...' vertelt het verhaal van twee boezemvrienden, Raf McCawley en Danny Walker, die beiden gevechtsvlieger zijn bij de US Air Force. Van jongs af aan zijn ze al beste vrienden en samen doorlopen ze de opleiding om hun officiƫle 'wings' te behalen. Raf krijgt een relatie met de verpleegster Emma en ze beleven een mooie zomer met elkaar. Als Raf de kans krijgt om zijn opleiding in de praktijk te brengen pakt hij deze met beide handen aan. Hij vertrekt naar Engeland om daar aan het front tegen de Duitsers te vechten. Hij laat hierbij alles achter wat hij heeft en uiteindelijk wordt niets meer van hem vernomen. Er wordt gemeld dat Raf verongelukt is en Danny brengt Emma het slechte nieuws. Ze zijn er beiden kapot van en in wederzijds verdriet vangen zij elkaar op. De vonk springt hierbij over en ondanks alle ellende vinden zij nieuw geluk in elkaar. Wanneer Raf weer voor de deur staat wordt alles anders en komen de twee vrienden lijnrecht tegenover elkaar te staan...

Een verhaal over broederschap, liefde en loyaliteit met als rode draad de vernietigende kracht van de Tweede Wereldoorlog.

Contact

0499 - 375 289

Mail ons

Kom langs!