Bolderkar arrangement web

Bolderkar arrangement

Met de Boshuys bolderkar ga je samen met het hele gezin gezellig de natuur in! Deze bolderkar is niet zomaar een kar.... hij is gevuld met alle benodigdheden om van een rondje door de bossen een geweldig uitje te maken.

Speciaal voor de kinderen is de bolderkar voorzien van een leuke en educatieve speurtocht. Hierdoor vervelen jullie je geen minuut. Wie is het meest competitief van jullie gezin? Kom daar achter met het spelen van het buitenspel! Toe aan iets creatiefs onderweg? Zoek de allermooiste tak uit in het bos  en versier deze met het knutselpakketje dat we in de bolderkar hebben gelegd.

Even uitrusten van al dat zoeken tijdens de speurtocht? Plof dan neer op het picknickkleed en geniet van al het lekkers wat chefkok Pieter heeft gemaakt voor jullie. Papa en mama rusten ondertussen even uit op een klapstoeltje, deze zitten namelijk inbegrepen bij de bolderkar.

shutterstock 389052964

Praktische informatie
bolderkar arrangement

't Boshuys Bolderkararrangement is iedere zaterdag en zondag te boeken op twee verschillende tijdstippen. Namelijk van 10.30 uur tot 13.30 uur of van 14.00 uur tot 17.00 uur.

De kosten bedragen 17.50 euro per volwassenen en 10.00 euro per kind. Dit gezellige uitje voor het hele gezin boeken? Klik op het ‘R’-icoontje onder aan deze pagina en doorloop de stappen!

Best actief e scooters web 4

Actieve arrangementen: Best Actief

Helemaal nieuw, helemaal gaaf, dat zijn de arrangementen van het Boshuys in Best! Spring op een van onze elektrische scooters, maak een kickbike tocht of trek lekker door de bossen op onze fietsen. Jong of oud... wij hebben voor alle gasten de leukste arrangementen samengesteld in samenwerking met Best Actief.

Jouw actieve uitje boeken? Klik hier!