Afbeelding terras 1 5 meter

Welkom terug!

Lieve gast, welkom terug!

Het team van ’t Boshuys doet er alles aan om jouw bezoek aan onze prachtige brasserie, ’t Buitenhuys en ons terras zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom houden wij ons aan alle benodigde maatregelen en protocollen, zodat jij onbezorgd kan genieten van onze nieuwe menukaarten.

Gezondheidscheck
Bij reserveringen, die voor de brasserie gelden, zijn wij verplicht gezondheidsvragen te stellen. Dit gaan we dan ook voor ieder bezoek doen. We willen je vragen om je voor je reservering te melden bij één van onze samenwerkers.

Hieronder staan verdere maatregelen die wij treffen om alles in goede banen te leiden, graag geven we je meer uitleg.

Afbeelding terras 1 5 meter1

Reserveren?

Bij elke reservering vragen wij om rekening te houden met de gezondheidscheck die opgesteld is door het RIVM. Zoals hierboven vermeld, doen wij deze gezondheidscheck voor elk bezoek.

Reserveren is mogelijk via de reserveringstool die op onze contactpagina staat.

Afbeelding terras 1 5 meter2

Brasserie & Terras

Brasserie:

In de brasserie is het alleen mogelijk om met een reservering plaats te nemen aan een tafel.
- Bestaat je reservering uit twee mensen (vrienden, collega’s, dates, etc.) dan mag je plaatsnemen aan één tafel, zonder dat de 1,5 meter regel in acht moet worden genomen.
- Bestaat je gezelschap uit alleen maar mensen uit hetzelfde huishouden, dan is er geen maximum aan het aantal mensen dat plaats mag nemen aan één tafel.
- Bestaat je gezelschap uit meerdere huishoudens én ben je met meer dan 2 personen, dan dient de 1,5 meter maatregel in acht genomen te worden. 

Terras:
Wij hebben een enorm groot, zonovergoten terras met plek tot 200 personen, waar de 1,5 meter maatregel goed in acht genomen kan worden. Voor het terras is het niet nodig om te reserveren.

Wij hopen op veel zonnige dagen!

Afbeelding terras 1 5 meter Buitenhuys

Extra plek bij 't Buitenhuys

Naast onze prachtige brasserie & ons zonovergoten terras is in het weekend ook 't Buitenhuys een plek waar je kan genieten op 1,5 meter afstand. 

Bij 't Buitenhuys hebben we een speciale coronamenukaart waar je ter plekke uit kan kiezen wat je wil eten of drinken. Heerlijke broodjes, verse sappen, warme dranken, biertjes, wijntjes & bittergarnituur. 

Wat heb je nog meer nodig?