Grandcafe Mahler Amsterdam Hutten 13 stretch width1400
Grandcafe Mahler Amsterdam Hutten 13 stretch width1400

Ontdek (h)eerlijk eten bij 't Boshuys

Samen gezond

De prachtige bossen rondom ons gezellige Boshuys laten niemand onberoerd. Het is dan ook niet verwonderlijk dat wij de natuur op handen dragen in alles wat wij doen. En dat proef je!

Toegevoegde culinaire waarde leveren we samen met Hutten met het duurzame huislabel van Hutten: De Guijt. Dat is vooruitstrevend en speelt in op de huidige foodtrends. De culinaire producten die wij onder dit label leveren zijn vers, ambachtelijk, lekker, gezond en duurzaam.

Sla Lierop BW 73  stretch width808 height606 crop x50y50

Een eerlijk verhaal

De Guijt wil ervoor zorgen dat de wereld levensvatbaar blijft en neemt daarvoor de verantwoordelijkheid. Door te zoeken, te proberen, te falen, vol te houden en te slagen. En vooral door er eerlijk over te zijn en over te communiceren. De Guijt heeft de weg die de producten van de 35 telers en boeren van De Guijt moeten afleggen volledig in beeld. Ze zijn helemaal teruggegaan in de keten om de juiste leveranciers aan hun te binden. Ze willen weten van welke runderen het vlees komt en waar en wanneer de tomaten zijn geplukt. Een product van grond tot mond kunnen volgen. Een eerlijk verhaal! Een boer van De Guijt word je niet zomaar. Daarom durft De Guijt te zeggen dat een De Guijt-product altijd de beste keuze is binnen iedere productcategorie. Zonder twijfel!

De Guijt, barstensvol levenslust!

Lees hier meer over De Guijt
Contact

0499 - 375289

Mail ons

Kom langs!