Header_Boshuys_Best_Event (9)
Header_Boshuys_Best_Event (9)

Trotse huiscateraar van
't Boshuys

Meeting amp Events Relatie events Hutten stretch width1500 height1500 compression65 1

Hutten: specialist op culinair

Wanneer je een feest of event houdt bij 't Boshuys, kies je niet alleen voor een toplocatie. Je krijgt er ook een toporganisatie bij die alle aspecten van concept tot entertainment en van catering tot styling tot in de puntjes verzorgt. Samen komen we tot een unieke en originele combinatie die jouw feest of evenement tot een succes zullen maken.

't Boshuys is alles mogelijk. Van een bedrijfsborrel tot huwelijksfeest en alles er tussenin. Het is voor ons als totaalorganisator een feest om op deze bijzondere locatie alle elementen mooi bij elkaar te laten komen. Je feest of event wordt met persoonlijke aandacht op maat samengesteld zodat we de verwachtingen van je gasten zullen overtreffen.

Het hart van Hutten

De keuken van huiscateraar Hutten is het kloppend hart van de organisatie. De chefkoks leiden zelf hun medewerkers op en zijn specialist op het gebied van gastvrijheid en catering. De koks staan klaar om voor de gasten van 't Boshuys de beste, lekkerste en puurste gerechten te bereiden. Ook op culinair niveau zal het je gasten aan niets ontbreken.

Lees meer over huiscateraar Hutten

ONDERSCHEIDENDE PRODUCTEN MET EEN GOED VERHAAL

We werken samen met bijna veertig lokale, duurzame boeren en telers. Het vlees en de zuivel komen van boeren die elke dag met passie en liefde werken aan het verbeteren van het dierenwelzijn. Zo weten we van welke runderen ons vlees komt, we volgen het van grond tot mond! Om dezelfde reden kiezen we bewust voor Rondeel eieren en Volwaard kip. We weten zeker dat de dieren een goed leven hebben (gehad). Daarnaast vinden we het belangrijk om de aarde zo min mogelijk te belasten voor de productie van onze ingrediënten. Bij het kiezen van de telers voor onze groenten en fruit kijken we daarom kritisch naar de manier waarop zij produceren. Ook gebruiken we zoveel mogelijk ingrediënten van dichtbij. Wat niet uit de buurt komt, zoals koffiebonen, cacao, sinaasappels en bepaalde vissoorten halen we van verder, maar we weten altijd van wie ze komen en hoe de producent werkt. We streven naar zo min mogelijk foodmiles per product: maximaal 500 kilometer van producent tot jouw bord!

Lees meer over ons huislabel

Bekijk de overige toplocaties van Hutten

Neem hier alsvast een voorproefje!