pasen header 1400x600px
pasen header 1400x600px

EEN SMAKELIJK PASEN DIT JAAR!

Boshuys Best Pasen 2

VIER PASEN BIJ 'T BOSHUYS

Kom op 1e en 2e paasdag met de hele familie genieten van een bourgondische paasbrunch bij 't Boshuys. Op 1e paasdag vind de paasbrunch plaats in ’t Buitenhuys (links van ’t Boshuys). Op 2e paasdag in onze brasserie. Je kunt op beide dagen van 11.30 tot 14.00 uur onbeperkt smullen van een groot paasbuffet. Ga voor een heerlijke huisgemaakte kippenragout, overheerlijke paasbroodjes, smaakvolle soepjes, versierde flensjes, klassieke eiergerechten of een deel samen een grand dessert. Koffie, thee, diverse sappen, smoothies en limonades zijn inbegrepen. Overige dranken zijn op nacalculatie.

OOK AAN DE BENGELS IS GEDACHT
Wij zorgen voor paasentertainment voor onze kleinste gasten tijdens de paasbrunches. Om 11.30 uur staat onze paashaas klaar om de bengels te vermaken.

A LA CARTE LUNCHEN, DINEREN EN BORRELEN
Liever genieten van een borrel of a la carte lunch of diner? Op 1e en 2e paasdag is de brasserie gewoon regulier geopend.

Boshuys Best Pasen 3

Prijzen en invulling

De paasbrunch wordt geserveerd in buffetvorm in 't Buitenhuys. Volwassenen betalen € 32,50 per persoon, kinderen tot en met 12 jaar € 16,25. De allerkleinste bengels tot en met 4 jaar mogen gratis aanschuiven.


Bekijk hier de Boshuys paasbrunch menukaart
Boshuys Best Pasen
Boshuys Best Pasen

RESERVEREN VOOR
DE PAASBRUNCH?