Header_Boshuys_Best (2)
Header_Boshuys_Best (2)

De ervaringen
van onze gasten

Onze gasten vertellen

Boshuys_Best_Congres (5)

Congres Maxine | oktober 2016

ANBOS is een brancheorganisatie voor schoonheidsspecialisten. Als je een event organiseert kun je er vanuit gaan dat zeker 99% van de aanwezigen vrouw is. We hebben heel veel complimenten gehad over de leuke locatie. De bezoekers gaven aan dat het net leek alsof zij in de studio van het televisieprogramma Linda's Zomerweek aanwezig waren. Daarnaast was het eten goed verzorgt en ruim voldoende aanwezig. Je krijgt altijd wel wat opstopping als er ineen keer 100 mensen op het buffet duiken, maar toch werd het erg snel aangevuld.

Met vriendelijke groet,

Maxine
Banner Styling Sacha van Lanen
Banner Styling Sacha van Lanen

Jouw event geheel
op maat gestyled?

Boshuys_Best_Styling (13)

Personeelsuitje Sanne | september 2016

Een aantal jaren geleden heb ik met 2 vriendinnen een high tea gedaan bij 't Boshuys. Toen vond ik het lekkere en leuke hapjes. In september 2016 zijn we met een personeelsuitje hier geweest (32 personen). Wederom was het tijd voor een high tea. Er was niet genoeg thee en het duurde echt te lang voor het eten kwam. Het personeel sprankelde niet, op een paar uitzonderingen na. De hapjes waren lekker, maar niet echt bijzonder. De hartige taart was lekker van smaak, maar de onderkant was zompig (en niet een beetje). Het zoete deel bestond uit verschillende cakejes en scones. De clotted cream was slagroom en er zat om onnaspeurbare reden chocola in de scones. Heel veel andere cakejes bevatten ook chocolade. Te veel van het goede. De thee was lekker. Er zat goed bier op de tap (lekker na de thee)

Het terras is mooi. Er is veel te zien met alle tanks en soldaten van de Bevrijdende Vleugels.

Al met al een aardige high tea, waar met een paar dingetjes veel meer uitgehaald zou kunnen worden (ook als er een grote groep zit).

Met vriendelijke groet,

Sanne

Beoordeling door onze gasten

8.5
Maximale score is 10. Gebasseerd op 1183 beoordelingen op klantenvertellen.nl. 97% beveelt ons aan.
Gasten geven ons gemiddeld een:
  • Gastvrijheid manager 8.6
  • Gastvrijheid samenwerkers 8.3
  • Gastvrijheid koks 6.4
  • Kwaliteit culinair 8
  • Locatie 7.5
  • Styling en inrichting 8.3
  • Entertainment 3.6