Header masterclass herfststukjes maken
Header masterclass herfststukjes maken

HERFST BIJ
'T BOSHUYS

Herfst shutterstock 738606181

HAAL DE HERFST IN HUIS!

De herfst, het duurt nog even maar bij ’t Boshuys kijken we er al reikhalzend naar uit. De omgeving van onze brasserie biedt in de herfst namelijk de meest prachtige kleuren en materialen. Gedroogde bladeren, eikels, dennenappels en mos. Laten we de schoonheid van de herfst en onze creativiteit nu eens samen brengen! Samen met Zus & Zo, organiseren wij op woensdag 3 oktober 2018  een workshop herfststukjes maken. 

Boshuys High Tea Sfeer 14

HOE ZIET DE WORKSHOP ERUIT?

We beginnen met koffie, thee, water, homemade limonade en heerlijke zoetigheden uit eigen bakkerij.

Alcoholische dranken zijn op nacalculatie.

Vervolgens zullen de dames van Zus & Zo de workshop starten. Jarenlang verzorgen zij bloemschikworkshops met als thema’s herfst, Kerst en Pasen. Zij kunnen je alles vertellen over wat kleuren met je kunnen doen en wat kleuren betekenen. Naast de gezellige sfeer, leer je die avond ook nog eens bij. Iedereen gaat met een prachtig herfststuk én voldaan gevoel naar huis.

Tijdens de avond verzorgt ’t Boshuys kleine hapjes. Denk hierbij aan een klein soepje, kaasstengel omwikkelt met ham, pasteibakje met kippenragout, ministamppotje en een strudel als afsluiter. 

Herfst shutterstock 462612985

SCHRIJF JE SNEL IN!

Voor wie?
Deze workshop is geschikt voor vriendinnenclubjes, collega’s, buurvrouwen schoonzussen, teamuitjes, herfstaanbidders en creatievelingen. Uiteraard is iedereen welkom voor deze workshop!

Wat maken we?
We maken een herfststuk voor in huis. Alle materialen worden door Zus & Zo meegebracht. Onder andere bloemen, bladeren, takken, ijzerdraad, borden, oase en gereedschap zijn aanwezig. Uiteraard mag je ook zelf nog (herfst)items, zoals een vaas of boomstronk meenemen voor in jouw herfststuk.

Schrijf je snel in!
Lijkt het je leuk om samen met ons het herfstseizoen in huis te halen? Schrijf je dan snel in voor deze workshop! De kosten zijn € 45,- per persoon. Inschrijven kan via info@boshuysbest.nl

De workshop vindt plaats in zaal Boszicht op woensdag 3 oktober 2018 van 19.00 uur tot 21.30 uur.

Contact

0499 - 375289

Mail ons

Kom langs!