header2
header2

CREATIEVE KERST
'T BOSHUYS

tyler delgado 497539 unsplash

HAAL DE KERST IN HUIS!

Het duurt nog even, maar zodra de winter langzaam begint in te treden en Kerstmis voor de deur staat is het tijd voor een portie creativiteit! Kerstboom in huis, kerstkrans aan de deur en lekker aan de slag met het maken van kerstitems. En wat is nou leuker dan zelf kerststukjes maken?

Op woensdag 12 december 2018 organiseren wij samen met de dames van Zus & Zo een creatieve en gezellige workshop kerststukjes maken. 

Benieuwd naar deze workshop? Lees snel verder! 

brooke lark 175184 unsplash

HOE ZIET DE WORKSHOP ERUIT?

We beginnen met koffie, thee, water, homemade limonade en heerlijke zoetigheden uit eigen bakkerij. Een lekker wijntje of biertje erbij? Alcoholische dranken zijn op nacalculatie. 

Vervolgens zullen de dames van Zus & Zo de creatieve workshop starten. Jarenlang verzorgen zij bloemschikworkshops met als thema’s herfst, Kerst en Pasen. Zij kunnen je alles vertellen over wat kleuren met je kunnen doen en wat kleuren betekenen. Naast de gezellige sfeer, leer je die avond ook nog eens bij. Iedereen gaat met een prachtig kerststuk én voldaan gevoel naar huis.

Wat maken we? 
We maken een kerststuk om je huis in kerstsferen te brengen. Alle decoratiematerialen worden door Zus & Zo meegebracht. Onder andere mos, kerstballen, lint, takken, ijzerdraad, oase en gereedschap zijn aanwezig. Wel wordt er verwacht dat je zelf een onderbord of taartschaal meeneemt, aangezien we een kerststuk in de vorm van een taart gaan maken.

Tijdens deze workshopavond verzorgt ’t Boshuys kleine kersthapjes, zodat je helemaal in kerstsferen komt! 

denisse leon 478409 unsplash

SCHRIJF JE SNEL IN!

Voor wie?
Deze workshop is geschikt voor vriendinnenclubjes, collega’s, buurvrouwen schoonzussen, teamuitjes, kerstaanbidders en creatievelingen. Uiteraard is iedereen welkom voor deze workshop!

Schrijf je snel in!
Lijkt het je leuk om samen met ons de kerst in huis te halen? Schrijf je dan snel in voor deze workshop! De kosten zijn €55,- per persoon. Inschrijven kan via info@boshuysbest.nl

De workshop vindt plaats in zaal Boszicht op woensdag 12 december 2018 van 19.00 uur tot 21.30 uur.

Zien we jou ook?!


Ja leuk, ik wil me inschrijven!
Contact

0499 - 375289

Mail ons

Kom langs!