Header kerst
Header kerst

VIER SAMEN KERST
BIJ ‘T BOSHUYS!

Kerst diner sfeer 4

Een Groene Kerst midden in de natuur!

Kerst is een tijd van gezelligheid, samen met familie en/of vrienden aan tafel. Zoals ieder jaar zijn wij ook dit jaar weer beide kerstdagen geopend, zodat je in onze brasserie kunt genieten van een gezellige én een smaakvolle Kerst!

Wil jij ook genieten van de Kerstdagen midden in de natuur?
Bekijk dan onderstaande kerstarrangement!

HEC BOS foto 285x214px kerst volgeboekt

Kerst in de Brasserie

Helaas zijn de kerstarrangementen reeds volgeboekt. 

Op 2e kerstdag is de brasserie geopend voor à la carte, reserveren is hierbij niet mogelijk. Let er op dat het druk kan zijn op 2e kerstdag.

Op 1e kerstdag vindt er in ’t Boshuys, een kerstbrunch én kerstdinerbuffet plaats. Geniet samen met familie en vrienden van de lekkerst gerechtjes, die je zelf mag pakken! Speciaal voor de kerstbengels hebben wij net als vorig jaar kinderentertainment. Dat is nog eens onbezorgd genieten van de kerstdagen! De kerstbrunch die start om 11.30 uur en duurt tot 14.00 uur is ideaal met kinderen. Of als je het prettig vindt lekker op tijd aan tafel te gaan, zodat je erna nog tijd hebt voor een spelletje of een andere leuke activiteit. Heerlijk tafelen en op tijd weer thuis! 

* Tijdens de kerstbrunch zijn koffie, thee, limonades en verse sappen inbegrepen. Overige dranken zijn op nacalculatie.

Tijdens het kerstdinerbuffet dat start om 17.00 uur en duurt tot 20.30 uur, wordt je ontvangen met een welkomstcocktail. Laat je daarna volledig in de watten leggen en geniet samen met jouw gezelschap van de meest heerlijke kerstgerechten. Wildgerechten, traditionele gerechten, en gerechten van over de grens, kies en geniet! 
* Voorafgaand aan het kerstdinerbuffet ontvang je een welkomstcocktail van het huis. Overige dranken zijn tijdens het kerstdinerbuffet exclusief en op nacalculatie.

Benieuwd naar de prijzen voor de brunch of het diner? Bekijk snel de prijslijst!

banner houten kerstballen
banner houten kerstballen

Reserveren voor kerst?
Wacht niet al te lang,
want vol = vol!