Events

Home / Events

EEN UNIEKE DAG IN EEN BIJZONDERE OMGEVING

Heb je iets te vieren of wil jij jouw medewerkers extra in het zonnetje zetten? Ervaar dan de unieke sfeer en de mooie bosrijke omgeving van ’t Boshuys. Samen maken we er een unieke dag van voor jou en je gasten.

Ben je op zoek naar een locatie voor een bijzonder feest in een mooie omgeving? Samen maken we van jouw feest een unieke dag voor jou en je gasten. Wij regelen alles, zodat je zelf ook kunt ontspannen en genieten. In ’t Boshuys maak je van jouw mooie momenten een onvergetelijke gebeurtenis.

Wanneer je een zakelijk evenement organiseert, is een goede indruk maken van groot belang. Je wil je gasten graag trakteren op iets bijzonders. ’t Boshuys is de ideale locatie voor het organiseren van een zakelijk event. Deze bijzondere locatie biedt alles wat bijdraagt aan een succesvol bedrijfsfeest, congres of relatie-event.

MOGELIJKHEDEN

Wat je event ook is, ’t Boshuys heeft de ideale ruimte. Kleine gezelschappen genieten van een informele en aangename sfeer in onze kleinere zalen en voor events met grotere delegaties tot 800 gasten bieden we voldoende ruimte. Door het combineren van kleine en grote zalen is alles mogelijk.

ZALEN

JOUW FEEST VIER JE NATUURLIJK IN DE SONSE BOSSEN

Contact