Events zakelijk

Home / Events / Events zakelijk

NATUUR INSPIREERT!

Out of the box denken? Organiseer je vergadering dan bij ’t Boshuys. In een inspirerende omgeving zorgen wij ervoor dat het je aan niets ontbreekt. De groene omgeving geeft naast rust, ook een boost aan je inspiratie. Want de buitenlucht geeft nieuwe energie! ’t Boshuys heeft alle faciliteiten, zodat jij en je team in alle rust kunnen vergaderen.

Aansluitend of tijdens de vergadering een hapje eten? Trakteer je zakenrelaties of collega’s op een heerlijke lunch of diner. Onze chef maakt gebruik van pure gerechten waar lokale ingrediënten centraal staan. Zo bruisen jullie vol energie de dag door!

EVENTS

EEN FEEST WAAR HET GEHELE BEDRIJF NOG LANG OVER NAPRAAT!

Je bent op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsfeest op een toplocatie? Dan ben je bij ´t Boshuys op de juiste plaats! Samen met jou zorgen wij voor een fantastisch feest waarin het aan niets zal ontbreken.

Een complete avond van welkomstcocktail tot afsluitende act is een bruisende aan één schakeling van lekkere drankjes, verrassende culinaire combinaties, spetterend entertainment en een prima verzorging in een sfeervolle omgeving.

ZALEN

DIVERSE ZALEN

t Boshuys beschikt over diverse zalen. Van klein tot groot. De zalen zijn volledig uitgerust met de juiste vergaderbenodigdheden en presentatietools, feestuitrusting is aanwezig en iedere zaal heeft zijn eigen karakteristieke sfeer. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Bekijk dan de inspiratiegids of kom een keer vrijblijvend bij ons langs. 

Bekijk hier onze zalen

WAT KUNNEN WE VOOR JOU BETEKENEN?

Kom jij genieten van de natuur en al het lekkers dat ’t Boshuys te bieden heeft? Reserveer dan direct een tafel.

Reserveren