Header website Pasen
Header website Pasen

Pasen vier je bij 't Boshuys

hannah tasker ZBkH8G4 yyE unsplash

Geniet van een overheerlijke paasbrunch

Kom op 1e en 2e paasdag met de hele familie genieten van een bourgondische paasbrunch bij 't Boshuys. Op beide paasdagen vindt de paasbrunch plaats in zaal Boszicht. 

We verwelkomen we jullie graag om 11.30 uur en tot 14.00 uur is het onbeperkt smullen geblazen van een groot paasbuffet. Ga voor een heerlijke huisgemaakte kippenragout, overheerlijke paasbroodjes, smaakvolle soepjes, versierde flensjes of klassieke eiergerechten. Koffie, thee, diverse sappen, smoothies en limonades zijn inbegrepen. Overige dranken zijn op nacalculatie.

PAASENTERTAINMENT VOOR DE BENGELS!

Naast een heerlijke paasbrunch voor zowel de ouders als de Bengels, mag natuurlijk het kinderentertainment niet ontbreken. Een zoektocht naar paaseieren samen met onze paashazen.

A LA CARTE LUNCHEN, DINEREN EN BORRELEN

Liever genieten van een borrel of a la carte lunch of diner? Op 1e en 2e paasdag is de brasserie gewoon regulier geopend.

Boshuys Best Pasen 3

Prijzen en invulling

Beide paasdagen zijn jullie van harte welkom bij 't Buitenhuys. Volwassenen betalen € 35,50 per persoon, kinderen tot en met 12 jaar € 17,75. De allerkleinste bengels tot en met 4 jaar mogen gratis aanschuiven.

Lekker samen genieten van een heerlijke Paasbrunch!


Bekijk hier de Boshuys paasbrunch menukaart
Boshuys Best Pasen
Boshuys Best Pasen

RESERVEREN VOOR
DE PAASBRUNCH?